AGV automatisch gestuurde voertuigen

AGV automatisch gestuurde voertuigen

AGV-systemen, automatisering van uw intern transport

Via de samenwerking met de Zweedse producent van AGV-systemen, SoftDesign, kunnen wij u volledig op maat gemaakte AGV-systemen aanbieden. Met SoftDesign kan u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring en knowhow op het gebied van productie en engineering van hoogkwalitatieve Automatische Gestuurde Voertuigen en AGV-systemen. 

Enkele voordelen van AGV-systemen: 

Verhoogde productiviteit

Automatisch Gestuurde Voertuigen werken 24 uur per dag, 7 dagen op 7, zonder pauzes. Daarenboven vermijdt u onnodige wachttijden door laattijdige leveringen.

 

Minder schade aan producten

Met een accuracy van +- 15 mm worden de materialen altijd op tijd en in de juiste positie aangeleverd.

 

Optimale veiligheid

Vorkheftrucks zijn waarschijnlijk het meest gevaarlijke transportsysteem in bedrijven, AGV's daarentegen zijn waarschijnlijk de meest veilige transportsytemen in industriële bedrijven.

 

Hoge Flexibiliteit

Op maat van alle type's ladingen mogelijk. Ook simpel om routes aan te passen en interface met andere machines aan te passen. Systeem hoeft niet stopgezet te worden om aanpassingen te doen.

 

Energie-efficiënt

Zeer laag energieverbruik

 

Een investering in een AGV-systeem is een berekende investering. De investering verdient zichzelf, afhankelijk van de toepassing, binnen 12 tot 36 maanden terug.

 

Meer informatie aanvragen over Automatisch Gestuurde Voertuigen

 

agv agv

Servicegarantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan ATS Groep, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een 24u/24u permanentiedienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten

Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op 09/210 04 11 en stel uw vraag.